Koorizon

Een koordirigent schrijft over muziek en zo

Morgana zingt in “Addio alla Fine” van ICK Amsterdam

ICKamsterdam

Dansgroep ICK Amsterdam

Woensdag 12 maart 2014 zingt Morgana in de dansproductie “Addio alla fine” van het ICK Amsterdam in het Theater aan het Spui.

Bijzondere bijkomstigheid: het koor zingt het speciaal voor deze productie door Taco Sorgdrager gecomponeerde “Asioe Matila”, een opzwepend lied met als tekst een gedicht in niet-bestaande taal. Ook de tempo-aanduiding (“Ajappa”) is in deze taal aangegeven.

Vrienden en bekenden van het koor kunnen met korting naar de voorstelling. Als je belangstelling hebt, stuur dan een mailtje naar contact@morganakamerkoor.nl

Het International Choreographic Arts Centre (ICKamsterdam) is een platform voor hedendaagse dans onder artistieke leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten.

Over “ADDIO ALLA FINE” (afscheid van einde):

Addio alla Fine is een choreografie van Emio Greco en Pieter C. Scholten. Hun karakteristieke dansvorm is het uitgangspunt voor een voorstelling waarin het geloof in onze voortploeterende samenleving wordt onderzocht. De zeven uitzonderlijke en karaktervolle dansers, onder wie Emio Greco zelf, tonen hoe dynamiek en energie doorgegeven kunnen worden, op basis van het vertrouwen dat de ander jouw energie ontvangt en voortzet. Addio alla Fine is een zoektocht naar een fysiek en mentaal nulpunt dat eindigt in uitputting, maar ook de weg vrijmaakt voor nieuwe ervaringen. Het einde wordt een nieuw begin.

Meer informatie op hun website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12 februari 2014 door in componeren, compositie, dans, koorzang, muziek en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: